Αισθητική Οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική είναι περίπλοκη και εστιάζει στη σχεδίαση ενός ελκυστικού χαμόγελου βελτιώνοντας την εικόνα των δοντιών τονώνοντας την αυτοπεποίθηση.

Πολλές από τις καθημερινές συνήθειες όπως το κάπνισμα, ο καφές κ.α. μπορούν να αποχρωματίσουν τα δόντια. Ένα λευκό χαμόγελο μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση του ατόμου και να το βοηθήσει να κάνει καλύτερη εντύπωση. Η λεύκανση στο οδοντιατρείο είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία που μπορεί να σας χαρίσει λευκό χαμόγελο σε λιγότερο από μία ώρα.

Είναι από τις πιο συνηθισμένες θεραπευτικές μεθόδους της αισθητικής οδοντιατρικής. Είναι εξαιρετικά λεπτά πορσελάνινα κελύφη που συγκολλούνται πάνω στα δόντια και είναι αδύνατο να ξεχωρίσουν από τα φυσικά δόντια, διορθώνοντας χρωματικές και σχηματικές ατέλειες.

Είναι ο πιο άμεσος τρόπος για την διόρθωση ατελειών των δοντιών επαναφέροντας την αισθητική. Η τοποθέτηση τους συνήθως δεν απαιτεί δεύτερο ραντεβού.

Τοποθετούνται σε δόντια με εκτεταμένες καταστροφές και αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις.

Συχνά απαιτούνται παραπάνω από μία τεχνικές για την επανασχεδίαση ενός χαμόγελου. Κάθε χαμόγελο σχεδιάζεται κατά περίπτωση με βάση τις επιθυμίες του ασθενούς.

Ένα όμορφό χαμόγελο κάθε μέρα

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Shopping Basket
Μετάβαση στο περιεχόμενο